مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی/ شعر و قصه

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای باب اله عزیزپور 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/11/30 - 14:02
  • تعداد بازدید: 882
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با نقد سه اثر از اعضای انجمن؛

بیست‌و‌هشتمین نشست انجمن شاعران نوجوان کانون اردبیل برگزار شد

بیست‌وهشتمین نشست انجمن شاعران نوجوان بهارناز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، با حضور سرپرست کانون استان، کارشناس مسوول فرهنگی، هنری و ادبی، کارشناس آفرینش‌های ادبی، مربیان و اعضای انجمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که عصر بیست‌وششم بهمنماه1401، در مرکز فرهنگی و هنری شماره‌ی یک کانون اردبیل برگزار شد، ملیحه ملک‌زاده فرد، سرپرست کانون استان در نشستی صمیمی با مربیان و اعضای انجمن شعر بهار ناز، ضمن تشکر از تلاش‌ها و زحمات مربیان ادبی، خطاب به اعضای انجمن گفت: شما اعضای فعال و با سابقه‌ی مراکز، بهتر از هر کس دیگری می‌توانید از نیازمندی‌های محتوایی خود در مراکز کانون صحبت کنید و با ایده‌ها و نظرهای خود در ترسیم برنامه‌های آتی کانون کمک‌حال ما باشید.

وی تصریح کرد: اعضای توانمند و باسابقه‌ی کانون با ارایه‌ی پیشنهادات و ایده‌های خلاق در راستای کیفیت بخشی فعالیت‌های کانون اثرگذار هستند.

سرپرست کانون استان با اشاره به برگزاری جلسات نقد و بررسی آثار اعضا در قالب انجمن‌ها، اظهار داشت: داشتن استعداد و ذوق ادبی در سرودن شعر و همچنین دیگر کارهای هنری، هدیه ارزشمندی است که خداوند در انسان به ودیعه نهاده است واگر نقدی اتفاق می‌افتد به طور حتم در راستای شناخت و رعایت اصول و موارد زیباشناسی برای خلق آثاری ماندگار است.

رقیه دشتی مربی ادبی و نماینده‌ی انجمن شعر بهار ناز نیز در این نشست در نقد و بررسی آثار اعضا گفت: شعر نیز همانند یک ساختمان و یا یک اتومبیل، ساختار و شکلی دارد و توجه به آن و ارتباط بین کلمات از اهمیت بالایی در سرایش شعر دارد.

وی افزود: فرم و ساختار شعر موجب درخشانی وماندگاری اثر می‌شود تا جایی که آن اثر سال‌ها توسط مخاطبان، خوانده و زمزمه می‌شود.

شایان ذکر است در ادامه این نشست، آثار نرگس دانش با عنوان «کوه با شکوه»، محنا مصدق با عنوان «آخرین جامانده» و محدثه قلی‌وند با عنوان «تو بمان» توسط مربیان و اعضای انجمن مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت